2015. október 15., csütörtök

Önmagunkon keresztül meggyógyíthatjuk a világot!

Pontosan azt csináltam, amit Fe San leír a Szívmeditációról szóló írásában:

„Ha épp konfliktus vagy békétlenség van bennünk, azt egyszerűen bevezetjük a szívünkbe, és ott az „Isten a szeretet”-re irányulunk.”


Amint a zavaró érzést bevittem a meditációban a szívembe, miközben az „Isten a szeretet” mantrát mondogattam magamban, egy ideig még forogtak körülötte a gondolataim, még megoldási ötleteim is támadtak azzal kapcsolatban, ami zavart. Egy idő után azonban azt vettem észre, hogy a mantra állandó áramlása bennem addig mosta a negatív érzések sziklablokkjait, amíg azok egyszerre csak feloldódtak, és a szeretet-áramlás szabaddá, akadálytalanná vált bennem!

Nagy felismerés született!
A félelem, fájdalom, düh bennünket zavaró érzései, melyek tudattalan régi mintákból fakadnak, blokkokat képeznek a testünkben, energetikai testünkben, melyek gátolják az isteni életenergia, a szeretetenergia áramlását, amely valójában folyamatosan áramlik bennünk, körülöttünk. Ettől érezzük rosszul magunkat. Ez kemény valóság, mellyel nap-mint-nap találkozunk, olyannyira, hogy legtöbbünkben már szinte megszokottá váltak ezek az állapotok, sőt, egy idő után betegségekhez is vezetnek.
Viszont lehetőségünk van ezeket minden nap tudatosan feloldani önmagunkban, például az „Isten a szeretet” mantrával!
Valóban meg lehet csinálni! Az áramlásra irányítjuk a figyelmünket a mantra segítségével, így az egy idő után áttöri az energiablokkokat, és hatalmas megkönnyebbülést tapasztalunk! Ismét szabad az út az áramlás előtt bennünk, és rajtunk keresztül kiterjesztve a külvilág felé!
Ha magunkat ilyen módon felszabadítjuk, újra és újra, önmagunkon keresztül meggyógyíthatjuk a világot!!

Halleluja!! J

Köszönöm, Istenem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése