2014. május 16., péntek

FORDÍTÁS: ITT AZ IDEJE, HOGY KITAKARÍTSUNK ÉS RENDET CSINÁLJUNK AZ EMBERISÉG ÚJ TAVASZA SZÁMÁRA

Ez a tisztázásnak, tisztításnak, a régi minták (’régi iskola’) elengedésének és a tőlük való elbúcsúzásnak az ideje, amelyet generációk százai követtek, és amely félelmen, küzdelmen, szétváláson, elítélésen, feláldozáson, tudattalanságon, bűnösségen, szégyenen és kicsinységen alapult.

Ahogyan ősszel a szél és a viharok lesöprik a fákról a leveleket, úgy fúj most át testünkön, párkapcsolatunkon és cégeinken a transzformáció vihara, és elsöpör mindent, ami nem hitelességen és szereteten nyugszik.

Ahogyan a fa ősszel elengedi régi ruháját, és megmutatkozik mezítelen szerkezetében, hogy aztán befelé forduljon a téli időszakra, úgy szólít fel bennünket most az élet arra, hogy: ENGEDD EL A RÉGIT, AZT, AMI MÁR NEM SZOLGÁL TÉGED. Emlékezz vissza a magra, ember-léted lényegére, és oldd el magad attól, ami (már) nem egyeztethető össze szíveddel.

Fordulj befelé, menj a belső érzékelésedbe, és vizsgáld meg őszintén, mi az, ami szíved előtt meg tud állni, ami tartós, aminek értelme van. Hagyd el azokat a dolgokat, amelyeket „azért teszel, hogy…”, amelyeket valamilyen céllal teszel. Mi az, amit azért teszel, hogy mások szeressenek, hogy ne hagyjanak el, vagy ne zárjanak ki? Mi az, amit azért teszel, mert azt „az ember úgy teszi”, illetve mi az, amit azért nem teszel meg, mert azt „az ember nem teszi”, (pedig a szíved arra hív)?

Söpörd ki szeretettel, bátran és tudatosan életed tereit, és takarítsd ki őket! Dönts most a hitelesség és az öröm mellett, a szívedhez való hűség mellett, amely pontosan megmondja neked, mi a te igazságod, és mi az, ami nem igaz.

Aki önmaga nem kezdi el a tisztázásnak, tisztításnak, a régi méltó lezárásának e folyamatát, az fájdalmasnak éli majd meg ezeket a viharos időket. Aki megérti, hogy mi áll most előttünk, és ezzel egy irányba megy, az mosolyogva köszönti majd az emberiség új tavaszának új hajtásait ebben a nagy KORSZAKVÁLTÁSBAN.

Robert Betz


https://www.facebook.com/betz.robert
2014.05.13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése